Luister
muziek
19 januari 2021 - 11:16
Deel dit artikel:

Dit zijn de nieuwe vrijwilligersvacatures in Cranendonck

Er staan weer tal van mooie vrijwilligersvacatures open in gemeente Cranendonck. Cordaad Welzijn heeft ze op een rijtje gezet en je ziet ze hieronder.

cranendonck24
  / Cordaad Welzijn
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Vrijwilligerscentrale Cranendonck
De Vrijwilligerscentrale Cranendonck is onderdeel van Cordaad Welzijn en ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij hun werk. In dit maandelijks overzicht vindt u een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Cranendonck.

Administratief digitaalmaatje gezocht
Voor een Spaanstalige mevrouw in Budel zijn we op zoek naar een vrijwilliger die als digitaalmaatje haar wil helpen met haar administratie en het vergroten van haar woordenschat.

Activiteitenbegeleider voor gevluchte kinderen in het azc Budel
Wekelijks sport- en spelactiviteiten begeleiden voor kinderen op het azc in Budel. TeamUp is een gezamenlijk project van War Child, Save the Children & Unicef NL. Met sport en spel kunnen kinderen hun zorgen een moment vergeten en even gewoon kind zijn.

Senioren Budel zoekt Facebook-fanaat
Omdat we als belangrijke vereniging voor Senioren in Budel ook op Facebook goed voor de dag willen komen zijn we op zoek naar een persoon die als vrijwilliger onze Facebookpagina wil bijhouden. Informatie zal regelmatig worden aangeleverd en de vrijwilliger bepaalt voor een groot deel hoe onze pagina er uit mag komen zien.

De Bieb zoekt verschillende soorten vrijwilligers
Heb jij hart voor de bieb en wil je een steentje bijdragen? We zoeken altijd vrijwilligers. Bijvoorbeeld als ondersteuning programmamaker, ondersteuning bij een (digi)taal café, gastvrouw/heer, voorlezer of als techneut bij het DigiBiebLab.

Meer informatie over deze vacatures is te vinden op www.goedbezigcranendonck.nu.
Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn
Spreekuur is op afspraak. Telefonisch bereikbaar via 0495-592557

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie