Luister
muziek
19 januari 2021 - 06:29
Deel dit artikel:

Jonge coach voor jonge selectie bij VV Maarheeze; Erik Schaeken neemt roer over

VV Maarheeze heeft een nieuwe coach voor volgend seizoen. De 35-jarige Erik Schaeken gaat aan de slag met de jonge selectie.

cranendonck24
  / VV Maarheeze
  • Beeld - VV Maarheeze
Advertentie

Twee maanden terug kondigde Schaeken aan na dit seizoen een punt te zetten achter zijn voetbalcarrière. Maarheeze biedt Schaeken de kans om zich volledig te richten op zijn trainersloopbaan. “VV Maarheeze heeft de doelstelling om in de komende jaren mee te doen voor de prijzen. Samen met een bekwame staf deze groep beter maken is voor mij een logische uitdaging", zegt de nieuwe coach.

Verder beschikt deze club over een zeer actieve jeugdopleiding. “Mijn ervaringen als jeugdtrainer bij VV De Valk en SV Valkenswaard breng ik graag in.” Zo wordt de doorstroming gerealiseerd om langjarig met een stabiele selectie te presteren. “Dat presteren hier samen moet gaan met gezelligheid, maakt dat ik me hier snel thuis zal voelen."

Vertrouwen
Voorzitter Huub van der Linden stelt vast dat in de afgelopen periode hard is gewerkt in het vinden van een geschikte hoofdtrainer. "Met Erik Schaeken krijgt Maarheeze een gedreven didactisch sterke trainer die als voetballer het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Erik deze lijn doortrekt in zijn trainerscarrière."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie