Luister
Live
21 februari 2021 - 13:25
Deel dit artikel:

Commissievergadering op 2 maart live te volgen

Op dinsdag 2 maart vindt er een commissievergadering plaats bij gemeente Cranendonck. Deze vergadering start om 19.30 uur en vindt digitaal plaats. De vergadering is live te volgen.

cranendonck24 / Gemeente Cranendonck • Beeld - Jos Meusen

In de raadsvergadering besluit de raad over voorstellen van het college. Om tot een goed besluit te komen of om op de hoogte te blijven van lopende zaken, is er twee weken voor de raadsvergadering een vergadering van de adviescommissie. Tijdens deze commissievergadering verzamelen de raadsleden informatie en kunnen zij een (voorlopig) standpunt meedelen.

Praat met de raad
Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot 24 uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie of om je aan te melden voor het meepraten tijdens de vergadering neem je contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans. Hij is bereikbaar via e-mail p.bemelmans@cranendonck.nl of 0495-431134.

Agenda
Bekijk de agenda en de bijbehorende stukken in het raadsinformatiesysteem.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug