Luister
Live
22 februari 2021 - 13:49
Deel dit artikel:

Digitale lezing van Cordaad Welzijn over euthanasie

Op 23 februari van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur organiseert Cordaad Welzijn/Welzijn de Kempen een digitale lezing over euthanasie. Je kunt de digitale lezing volgen vanaf je computer, tablet of telefoon en wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Levenseinde, NVVE.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Denken, praten en beslissen over de laatste levensfase is niet eenvoudig. Het liefst schuiven we de dood ver voor ons uit. Aan de andere kant willen we graag de regie zo lang mogelijk in eigen hand houden. Maar dat kan alleen als we tijdig nadenken over wat we wel en niet willen en hierover praten met onze (huis)arts en naasten.

Om keuzes te maken en beslissingen te nemen, moet je weten wat kan en wat niet en wat dokters en zorgverleners kunnen doen met jouw wensen en welke wetten en regels belangrijk zijn. Tijdens deze lezing wordt onder meer aandacht besteed aan de (on)mogelijkheden van euthanasie en de rol van wilsverklaringen.

Aanmelden
De deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via cursushuys.nl. Na registratie ontvang je automatisch een mail met een link naar de digitale lezing. Voor informatie kun je bellen of mailen met Björn Roos: 06-51861354 of bjornroos@cordaadwelzijn.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug