Luister
muziek
24 februari 2021 - 13:50
Deel dit artikel:

Gratis online pubquiz van DigiTaalhuis

De DigiTaalhuizen uit de regio dagen iedereen uit om mee te doen aan een online pubquiz. Vragen over taal, digitale vaardigheden, rekenen en cijfers en algemene kennis komen aan bod. Deelname is gratis. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, zoals een waardebon voor Theater de Hofnar in Valkenswaard.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Hierdoor lopen zij regelmatig tegen problemen aan op het gebied van geld, werk, gezondheid en gezinsleven. In de regio van Cranendonck en De Kempen betreft dit ruim 14.000 volwassenen. Middels deze pubquiz vraagt het DigiTaalhuis aandacht voor dit onderwerp.

Het DigiTaalhuis is een initiatief van de lokale gemeente, welzijnsorganisatie Cordaad Welzijn/Wel!Welzijn, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen. Samen zetten zij zich in om laaggeletterdheid te bestrijden.

Aanmelden
Deelname aan deze quiz is gratis en vindt plaats op donderdag 11 maart vanaf 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. Via DEZE LINK kun je je aanmelden. Lukt het reserveren niet of wil je liever telefonisch contact, bel dan naar het DigiTaalhuis: 0633590936. Of naar de kaartverkoop van Theater De Hofnar op het nummer 040-2074020. Je kunt de gratis kaarten reserveren tot donderdag 11 maart 17.00 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie