Luister
Live
16 maart 2021 - 06:15
Deel dit artikel:

Bloemetjes uitgedeeld door Wensboom in Maarheeze

De werkgroep Wensboom Maarheeze is langzaam weer opgestart met de activiteiten. In de mailbox van de wensboom zijn verschillende wensen binnengekomen om iemand anders in het zonnetje te zetten. De werkgroep heeft bloemetjes uitgedeeld aan twee personen die een wens instuurden.

cranendonck24 / Maarheeze.nu • Beeld - Maarheeze.nu

Via Maarheeze.nu

Een van die mails was van Anita Goedhardt. Zij wilde graag een waardering voor alle zorgmedewerkers wanneer zij aan de beurt waren voor de vaccinatie. Zij wilde daar ook haar medewerking aan verlenen. Helaas is het voor de werkgroep niet mogelijk om te achterhalen wanneer wie wordt gevaccineerd en kunnen ze deze wens helaas niet ten uitvoer brengen. Maar ze vinden het wel een heel goed idee: misschien kunnen ze te zijner tijd een after-coronaparty organiseren. Voor haar inzending en haar belofte mee te willen werken aan dit idee, ontving Anita alvast een bloemetje.

Ook een bloemetje was er voor Annemiek Hompes. Annemiek organiseert al heel lang allerlei evenementen, groot en klein, om geld in te zamelen voor mensen die het minder hebben. Vooral kinderen, uit binnen- en buitenland, zijn vaak haar doelgroep. Annemiek vroeg een waardering voor twee van haar trouwe helpers. Maar de werkgroep vond dat zij het ook verdiende in de bloemetjes te worden gezet. Dus ook Annemiek ontving van de werkgroep een mooi boeket.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug