Luister
muziek
18 maart 2021 - 15:57
Deel dit artikel:

Komma uit Budel kondigt nieuwe locatie aan in komisch filmpje | VIDEO

Bij Komma Web & Branding Agency hebben ze weinig reden tot klagen. Na vijfenhalf jaar zijn ze de iconische toren tegenover Van Horne Brandstoffen in Budel ontgroeit. Het werd simpelweg te krap en dus verhuizen ze nu naar een grotere locatie.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - YouTube Komma
Advertentie

Het nieuws is dinsdagavond op een komische manier bekendgemaakt via de social media-kanalen van Komma. In de vorm van een persconferentie deelde 'Meneer d’n directeur', Stef Bogers, de boodschap met de nodige zelfspot.

Het thuiswerken is voor Komma een geluk bij een ongeluk. Het afgelopen jaar groeide het webdesignbureau van tien naar vijftien medewerkers en dat zorgde voor ruimtegebrek. "In de kantine zou je nu moeten vechten voor je plek", aldus Bogers. Dat is bij het nieuwe pand wel anders. Ruim tweeënhalf keer zo groot met zeker 24 werkplekken. Ruimte genoeg om verder te groeien, dat is meteen ook het doel van Komma. "Onze slogan is 'Inspireren om te groeien'. We helpen onze klanten graag met alles op het gebied van strategie, branding, web en marketing zodat ze de stijgende lijn kunnen inzetten of versnellen. Die honger naar groei geldt natuurlijk ook voor onszelf. Als je stil blijft staan, zit er geen vooruitgang in."

Begonnen op een zolderkamer
Veertien jaar geleden begon Stef in z’n eentje zijn bedrijf vanuit een zolderkamer in Soerendonk. Door de jaren heen is er veel veranderd. "In het begin kwamen ondernemers naar me toe voor een nieuwe website en dat was het. Nu krijgen we steeds vaker de vraag om alles aan te pakken. Van bedrijfsnaam tot online marketing en van merkpositionering tot webapps. We zijn geen leverancier meer, maar een partner voor alles op het gebied van web en branding", aldus de trotse ondernemer.

Vanaf 1 april zal Komma gevestigd zijn in het nieuwe pand aan de Clement van Maasdijkstraat in Budel, wat slechts 450 meter verwijderd is van de oude locatie. Een open dag zal volgen zodra alles is ingericht en de coronaregels het toelaten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie