Luister
Live
2 mei 2021 - 13:56
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven BV: Strategisch Inkoper

· Bedrijf: VTS Track Solutions
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 1, 6026 RB
· Uren: voltijds - 40 uur

cranendonck24 / Verhoeven BV

Functieomschrijving
Je wordt lid van het MT en bent verantwoordelijk voor het inkoopbeleid. Initiatieven ter verbetering van het beleid en processen daaromheen zijn vanzelfsprekend onderdeel van je functie. De feitelijke inkoop van technische onderdelen en materialen voor de constructieafdeling is echter primair.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
· Je draagt zorg voor een effectieve inrichting van de inkoopfunctie door middel van het in kaart brengen van processen en het opstellen van procedures, methoden en systemen.
· Je bent mede bepalend als het gaat om diverse strategische inkoop- en uitbestedingsvraagstukken.
· Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van inkoopdoelstellingen, - besparingen en – verbeteringen.
· Je onderhoudt contacten met externe relaties en bent verantwoordelijk voor het zelfstandig managen en ontwikkelen van leveranciersrelaties mbt optimale prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de in te kopen goederen en diensten.
· Je geeft sturing aan ons inkoopteam van 2 personen.

Functie-eisen
· Een HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en/of 2, hebt affiniteit en/of ervaring in de metaalbranche / machinebouw en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
· Je bent een relatiebouwer, communicatief sterk en een scherp onderhandelaar met daarbij een goed gevoel voor cijfers.
· Je bent continu op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden in de markt, brengt lijn aan in je werkzaamheden en bent sterk in de samenwerking met de collega’s.
· Je bent een stevige gesprekspartner voor management/directie en externe leveranciers en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift op een goed niveau. De beheersing van de Duitse taal is een pré.

Jij krijgt van ons
· Een goed salaris met een bonusregeling en een pensioenregeling conform cao metaalbewerkingsbedrijf
· Veel vrijheid in je functie en mogelijkheden om jezelf en de organisatie verder te laten groeien
· Enthousiaste en kundige collega’s met de juiste mentaliteit. Hard werken en plezier gaan hier hand-in-hand.
· Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar we regelmatig successen vieren
· Het bedrijf ligt vlakbij de A2 in Maarheeze, dus gemakkelijk met auto te bereiken en de trein stopt vlakbij

Beschrijving van het bedrijf
VTS Track Solutions is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen en de productie van powerpacks. VTS Track Solutions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS werken ongeveer 35 personen.

VTS maakt onderdeel uit van de Verhoeven Groep, een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, onderdelen en uitrustingsstukken.

Interesse?
Dan ontvangen we graag je CV voorzien van een motivatie via www.verhoevenbv.com/vacatures. Wil je meer weten over de functie of heb je vragen over de procedure kun je altijd contact opnemen met Erwin van den Berg 0495-596604. We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug