Luister
Live
15 mei 2021 - 09:15
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Leerling (Allround) Constructiebankwerker (BBL)

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Leerling Monteur Grondverzetmachines (BBL).

cranendonck24 / Redactie

· Bedrijf: VTS Track Solutions
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 1, 6026 RB
· Uren: BBL

Functieomschrijving
Wil jij graag leren in de praktijk bij een informeel en groeiend bedrijf? En je ontwikkelen als BBL-Leerling Constructiebankwerker?
Als constructiebankwerker in opleiding draag je, onder begeleiding van collega’s, zorg voor het uitvoeren van de diverse werkorders. Je gaat leren reparaties te verrichten en laswerkzaamheden uit te voeren. Metaalbewerkingen zoals slijpen, zagen en boren zijn ook onderdeel van de functie. Uiteraard hoort het op orde houden van je werkplek ook tot je dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen
· Je volgt de opleiding tot (allround) constructiebankwerker niveau 2 of 3 en bent gemotiveerd en gedreven om je in het vak te ontwikkelen.
· Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent niet bang om initiatief te tonen.
· Affiniteit met onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid.

Jij krijgt van ons
· Een goede begeleiding van enthousiaste en kundige collega’s. We hebben ruime ervaring in het opleiden van leerlingen!
· Alle ruimte om aan de slag te gaan met eigen goede ideeën.
· Een fijne werkomgeving met bovenal een goede werksfeer.
· Het bedrijf ligt in Maarheeze aan het station dus de trein stopt voor de deur. Mocht je al met de auto komen dan is ook de A2 vlakbij dus we zijn gemakkelijk bereikbaar.
· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur

Beschrijving van het bedrijf
VTS Track Solutions is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen en de productie van powerpacks. VTS Track Solutions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS werken ongeveer 35 personen.

VTS maakt onderdeel uit van de Verhoeven Groep, een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, onderdelen en uitrustingsstukken.

Is VTS jouw ideale plek om te leren?
Solliciteer dan snel via www.verhoevenbv.com/vacatures en stuur je cv en motivatie mee. Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Joep Schoenmakers (0495-590330). Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Karin van de ven (0495-596659). We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug