Luister
Live
15 mei 2021 - 06:15
Deel dit artikel:

Pro6 gaat weer zwerfafval prikken, ditmaal in Budel-Dorplein

Politieke partij Pro6 gaat weer zwerfafval prikken in Cranendonck. Zaterdag gaan ze om 11.00 uur van start bij de kerk in Budel-Dorplein. In anderhalf uur tijd hopen ze het dorp weer een stukje schoner te maken.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pro6 Cranendonck

Vanwege de coronamaatregelen was Pro6 een hele tijd genoodzaakt alleen in klein gezelschap zwerfvuil te prikken. "Gelukkig is door veel anderen in de gemeente Cranendonck zwerfvuilprikken opgepikt, waarmee we erg blij zijn", zegt de partij. "Hopelijk gaat het steeds meer mensen waarderen als de leefomgeving er schoon uitziet en zet het anderen aan hun eigen afval mee naar huis te nemen of in de daarvoor bestemde vuilnisbakken te gooien."

In tweetallen en op anderhalve meter afstand van elkaar gaan de Pro6-leden zwerfvuil prikken. Ze komen om 12.30 uur weer bij het startpunt bij elkaar, verzamelen al het gevonden zwerfvuil, dat vervolgens afgevoerd wordt.

Meeprikken
Wil je ook meedoen, dan ben je van harte welkom. Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de partij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen enzovoort. De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van Beter Budel.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug