Luister
Live
14 mei 2021 - 14:49
Deel dit artikel:

Auto's van Tamara uit Budel vernield: 'Heel hard voor gewerkt'

Tamara de Vries deelt op Facebook de pijnlijke foto's van haar twee vernielde auto's, aan de Burgemeester van Poppelstraat in Budel. Nu is ze naarstig op zoek naar de dader. Voor de gouden tip looft ze zelfs duizend euro uit.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Tamara de Vries

Sinds zo'n drie maanden worden haar auto's iedere week 'gesloopt', zoals ze het zelf zegt. Bijna wist ze de dader een keer te pakken te krijgen, op haar verjaardag afgelopen 8 mei, midden in de nacht rond 02.40 uur. Het gaat volgens haar om een man, die zwarte kleding droeg en best lang was. "En ontzettend snel op zijn fietsje", zegt ze daarbij. Op haar Facebookpagina zijn bewakingsbeelden ervan te zien.

Vader of zoon
Via een bericht op social media hoopt Tamara de dader snel te pakken te krijgen. "Deze auto’s heb ik heel hard voor gewerkt", zegt ze daarbij. "Ken of heb jij een vader of zoon die 's nachts zo laat thuis kwam met zwarte kleding, stuur mij dan per direct een berichtje. Of bel mij anoniem: 06-20214104." Voor de gouden tip ligt duizend euro klaar. "Elke tip waar ik iets aan heb 250 euro."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug