Luister
Live
11 juni 2021 - 09:10
Deel dit artikel:

Dit jaar zeker een Avond4daagse: Home Edition verlengd

Na het succes van vorig jaar is er ook in 2021 de Avond4daagse - Home Edition. Ook als de oude vertrouwde Avond4daagse niet door kan gaan, ben je met de Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis en je maakt je eigen routes, via de app van eRoutes

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Avond4daagse Valkenswaard

Met de Home Edition biedt de organisatie iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 31 juli 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven en je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Nóg meer waarde
ReumaNederland is partner van de Avond4daagse, omdat bewegen, zoals lopen, spelen of fietsen niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Duizenden kinderen met jeugdreuma worden geremd in hun dagelijks leven.
Start een sponsorloop en strijd samen met ReumaNederland tegen de gemene rem van reuma. Met jouw sponsorloop draag je bij aan onderzoek naar het juiste medicijn tegen jeugdreuma. Meld je snel aan, start je eigen sponsorloop en vraag iedereen om je heen om jouw Avond4daagse te sponsoren. Klik hier voor meer informatie en om je eigen sponsorloop te starten.

Aanmelden
Klik hier om je in te schrijven. In verband met de betaling moet een ouder of verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname 6,50 euro. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes-app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5, 5 of 10 kilometer. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse-medaille thuis.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug