Luister
muziek
13 juni 2021 - 06:05
Deel dit artikel:

Kern van Budel-Schoot op de schop: bestemmingsplan ter inzage

Van donderdag 10 juni tot en met 21 juli kun je het ontwerp bestemmingsplan 'Kern Schoot' en het beeldkwaliteitsplan voor de ontwikkeling van Kern Schoot inzien dat door het college van B&W is vrijgegeven. Dit bestemmingsplan gaat over het mogelijk maken van een woonbestemming. Meer informatie hierover vind je in de toelichting van het bestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Verder is met de initiatiefnemers is een anterieure overeenkomst gesloten, gericht op het mogelijk maken van een woonbestemming. De beschrijving van deze overeenkomst ligt gelijktijdig ter inzage.

Digitaal het plan bekijken
De gemeente adviseert je het nieuwe plan en de officiële bekendmaking te raadplegen via hun website: cranendonck.nl/BPprocedures. Deze versies zijn juridisch bindend. Op het gemeentehuis ligt ook een papieren exemplaar ter inzage. Voor de veiligheid volgt de gemeente de RIVM-richtlijnen rondom corona. Daardoor hebben ze een aangepaste dienstverlening met beperkte openingstijden en geen vrije inloop. Je kunt een afspraak maken via 14-0495.

Reageren
Op het ontwerp kan iedereen van 10 juni tot en met 21 juli een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Hoe je dat eenvoudig online regelt, lees je op hun website: cranendonck.nl/BPprocedures.

Contact
Heb je hulp nodig bij het digitaal raadplegen of heb je vragen over het bestemmingsplan, neem dan contact op met de behandelende ambtenaar via b.vanavezaath@cranendonck.nl. Contact via e-mail heeft de voorkeur. Voor telefonisch contact kun je bellen met de balie van het gemeentehuis 14-0495.
Automatisch alle berichten over jouw buurt ontvangen, meld je aan bij de gratis attenderingsservice van de overheid op overheid.nl/attenderingsservice.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie