Luister
muziek
16 juni 2021 - 16:09
Deel dit artikel:

Nyrstar Budel is op zoek naar nieuwe collega’s

Er wordt wereldwijd flink geïnvesteerd in het bedrijf. Nyrstar werd in 2019 eigendom van Trafigura, een wereldleider op het gebied van de grondstoffenhandel die voor extra kapitaal zorgt waardoor Nyrstar aan de wereldtop blijft.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Nyrstar
Advertentie

Op de locatie in Budel - ook bekend als ‘de Zink’ en al bijna 130 jaar een vaste waarde in Budel-Dorplein - is onlangs bijvoorbeeld een nieuwe koeltoren en wastoren in dienst genomen, een investering van ruim 22 miljoen euro.

Deze en alle toekomstige investeringen helpen Nyrstar’s zinkproductie te maximaliseren én hun operaties steeds duurzamer te maken. Zo is Nyrstar Budel sinds begin 2021 overgegaan tot de aankoop van 100 procent groene stroom, wat de broeikasgasemissies van de vestiging nagenoeg op nul brengt. Kortom, het gaat goed bij Nyrstar!

Op de koffie
Al die investeringen hebben mankracht nodig. Daarom blijft Nyrstar op zoek naar nieuwe collega’s en organiseren ze een ‘op de koffie’ waar je vrijblijvend kennis kunt maken met de organisatie.

Geïnteresseerden kunnen dan meer te weten komen over zaken die Nyrstar belangrijk vindt, zoals opleiding en ontwikkeling. Ongeveer 70 procent van de huidige leidinggevenden bestaat uit collega’s die intern zijn doorgegroeid. Er kan dus met recht worden gezegd dat je bij Nyrstar je hele loopbaan uitgedaagd blijft.

Aanmelden
Ben je op zoek naar een zin(k)volle baan in een warm en open bedrijf waar iedereen gelijk is? Ga de avond van dinsdag 29 juni of donderdag 1 juli persoonlijk op de koffie bij Nyrstar Budel, Hoofdstraat 1 in Budel-Dorplein. Gezien de coronamaatregelen graag even aanmelden via Maartje.vanHunsel@nyrstar.com of via hun website zinkwerkt.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie