Luister
muziek
17 juni 2021 - 11:13
Deel dit artikel:

Buren Rein en Erik laten hun zonnewijzers en beeldhouwkunst zien in Budel

Op 3 en 4 juli gaan Rein de Werdt en Erik van de Moosdijk de exclusieve expositie Buurman en Buurman verzorgen van beelden en moderne zonnewijzers. De expositie vindt plaats op de hoek van de Wolfswinkel en ’t Stepke in Budel. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Het idee om samen als buren eens een expositie te verzorgen is heel spontaan in coronatijd geboren. De exposanten zijn buren van elkaar en daarom heeft de expositie de naam Buurman en Buurman, meegekregen met een knipoog naar het bekende kinderprogramma. Erik ontwerpt en maakt moderne zonnewijzers in diverse materialen en Rein heeft zich op de beeldhouwkunst toegelegd.

Het resultaat laten zij graag een keer zien aan iedereen, die daar belangstelling voor heeft. Tijdens de expositie zal Erik aan kinderen laten zien hoe je heel eenvoudig een simpele zonnewijzer kunt maken en Rein zal het principe van het werken met multiplex voor beelden demonstreren. Verder is er een kleine gratis loterij (tombola), waarbij een leuk prijsje te winnen is.

'Neem mooi weer mee'
Erik en Rein zullen graag hun enthousiasme voor hun werk met je delen. "Breng alsjeblieft mooi weer mee en probeer te parkeren achter De Borgh, als je met de auto komt", zeggen de buurmannen. Voor fietsen is een pleintje vlak in de buurt beschikbaar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie