Luister
muziek
19 juni 2021 - 14:05
Deel dit artikel:

Raad vergadert aansluitend na commissievergadering op 29 juni over zonnepanelen

Op dinsdag 29 juni staan er een commissievergadering en een raadsvergadering op de agenda. De vergadering van de adviescommissie begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis in Budel.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Het presidium heeft besloten in te stemmen met de toevoeging van een raadsvergadering op 29 juni aan het vergaderschema, in verband met de besluitvorming ten aanzien van de raadsvoorstellen over de diverse zonneparken die op de agenda van de adviescommissie staan. Deze raadsvergadering vindt ook plaats in het gemeentehuis in Budel, aansluitend aan de vergadering van de adviescommissie.

Aanmelden en meepraten
Als gevolg van de landelijke maatregelen vanwege de coronacrisis is de vergadering niet toegankelijk voor publiek. De vergaderingen zijn live te volgen via cranendonck.nl/webcast.

Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot 24 uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie of om je aan te melden voor het meepraten tijdens de vergadering, neem je contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans. Hij is bereikbaar via e-mail (p.bemelmans@cranendonck.nl) of 0495-431134.

Agenda’s
Onderstaande agenda’s zijn onder voorbehoud. Kijk voor de meest actuele agenda’s en bijbehorende stukken in het raadsinformatiesysteem via cranendonck.nl/raadsinformatiesysteem. Bestemmingsplannen kunnen worden geraadpleegd via ruimtelijkeplannen.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie