Luister
muziek
20 juni 2021 - 09:20
Deel dit artikel:

Online bijeenkomst over woningbouw in kern van Budel-Schoot

De gemeente heeft een woningbouwplan voorbereid voor de hoek van de Grootschoterweg en de Pastoor Ullingsstraat in Budel-Schoot. De locatie is bekend onder de naam 'Kern Schoot' (voorheen de ARK). "Graag geven we u toelichting op dit plan", zegt de gemeente. Vanwege de coronamaatregelen gebeurt dit in een online bijeenkomst op maandagavond 28 juni. Hierbij kun je ook vragen stellen.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Om het woningbouwplan mogelijk te maken, moet de gemeente het bestemmingsplan aanpassen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt sinds vorige week ter inzage, tot en met 21 juli 2021. Tijdens de bijeenkomst wordt ook de bestemmingsplanprocedure toegelicht.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 28 juni van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur via Microsoft Teams. Je moet je vóór donderdag 24 juni inschrijven om een uitnodiging te ontvangen. Na inschrijving ontvangt uiterlijk vrijdag 26 juni een e-mail met informatie en uitleg over hoe je kan deelnemen via Microsoft Teams. Om je in te schrijven ga je naar cranendonck.nl/woningbouwschoot.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie