Luister
Live
9 juli 2021 - 06:14
Deel dit artikel:

Eerste in bijna twee jaar: Lees hier alles over kermis in Budel-Schoot

De kermis in Budel-Schoot gaat dit jaar door. Uiteraard wel onder aangepaste omstandigheden vanwege corona. De kermis vindt plaats van zaterdag 10 juli tot en met dinsdag 13 juli. Op kermiszaterdag wordt de kermis om 19.00 uur op een feestelijke manier geopend. In dit artikel lees je er alles over.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Harm van Leuken

Op het kermisterrein aan het Vogelsplein worden de volgende kermisattracties opgesteld: de autoscooters, de rupsbaan, de draaimolen, de grijpkranen, het lijntrek- en bussenspel en de fotoschietsalon. Iets lekkers kun je halen bij de gebak- of suikerspinkraam. Jong Nederland Budel-Schoot zorgt net als ieder jaar voor een mooi feestprogramma en houdt zich samen met de kermisexploitanten, lokale ondernemers en scholen bezig met een gevarieerd programma voor de kinderen.

Coronamaatregelen
Er is dit jaar een belangrijk onderscheid tussen het kermisplein en het horecaplein. Het kermisterrein is vrij toegankelijk, maar daar gelden wel de basisvoorschriften. Je volgt de looproutes en houdt te allen tijde 1,5 meter afstand. Bij het feestplein van Jong Nederland wordt gewerkt met Testen voor Toegang. Dat betekent dat je een negatieve test, of een herstel- of vaccinatiebewijs, moet kunnen tonen in de CoronaCheck-app. Hierdoor hoeven bezoekers geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Wegafsluiting kermis Budel-schoot
Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein opgesteld. Hiervoor wordt het terrein afgesloten met wegafzettingen (uitgezonderd bestemmingsverkeer). Vanaf woensdag 7 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties. "Wij proberen mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken en danken u voor uw begrip en medewerking", stelt gemeente Cranendonck.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug