Luister
muziek
15 juli 2021 - 06:00
Deel dit artikel:

Flink aantal reizigers betrapt op zwartrijden op station Maarheeze

De BOA's van gemeente Cranendonck hebben afgelopen vrijdag een grote controleactie gehouden op het treinstation in Maarheeze. Verschillende reizigers hebben ze op de vingers getikt vanwege zwartrijden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Cranendonck
Advertentie

Samen met de NS hebben ze op vrijdag 9 juli een actie gehouden op het station in Maarheeze. Alle aankomende en vertrekkende passagiers op het station zijn gecontroleerd op een vervoersbewijs. Negen reizigers keerden om toen ze geconfronteerd werden met de controle, één persoon is weggestuurd omdat deze geen kaartje had. Vijf reizigers die vanuit de trein arriveerden op het station, bleken geen kaartje te hebben. Zij moeten alsnog de kosten voor een kaartje betalen. Eén daarvan betaalde contant, de NS en BOA’s stonden hier de conducteur bij. Diverse reizigers die geen kaartje hadden, zijn later ook bij de bus geweigerd.

Veiligheid
"Met deze actie dragen we bij aan de veiligheid op het station in Maarheeze", zegt de handhaving. "Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt zodat we allemaal fijn met de trein kunnen reizen. Daar hoort een geldig vervoersbewijs bij."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie