Luister
Live
20 juli 2021 - 09:15
Deel dit artikel:

Vrijwilligers gezocht! Dit zijn openstaande vacatures in Cranendonck

De Vrijwilligerscentrale Cranendonck is onderdeel van Cordaad Welzijn en ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij hun werk. In dit maandelijkse overzicht vind je een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Cranendonck.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Coördinator Taalmaatjes Cranendonck

Cordaad Welzijn zoekt voor haar Taalmaatjesproject een vrijwillige coördinator. Deze zorgt voor de koppeling tussen mensen die meer willen leren van de Nederlands taal en een taalmaatje. Je legt eventueel huisbezoeken af bij deelnemers voor kennismaking en intake. Als vrijwillig coordinator kun je je eigen tijd indelen, je voert gesprekken met allerlei mensen en je zorgt voor de juiste match. We vragen van een vrijwillig coordinator dat hij/zij wekelijks ongeveer een dagdeel tijd heeft voor deze functie en handig is met de computer. Je wordt begeleid door een beroepskracht en je wordt ingewerkt op alle gesprekken en het werken met de computer.

Social media-expert

Bij vrijwilligerswerk mag je leren! Wil jij in de toekomst iets gaan doen met pr, communicatie en social media en weet je daar nu wel al iets vanaf? Dan is dit dé vrijwilligersvacature voor jou. We zoeken vanuit het Digitaalhuis iemand die veel ervaring heeft met social media, met name Facebook en Instagram maar die ook vlogs wil (leren) maken die dan geplaatst gaan worden uiteraard op onze accounts en website.

VVV-winkelmedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gastvrijheid in hun bloed hebben, trots zijn op al het moois in onze gemeente, interesse hebben in alle bezienswaardigheden en mogelijkheden die onze streek biedt en zich hierin willen verdiepen, maar vooral bezoekers met een Brabantse gastvrijheid ontvangen om ze te laten genieten van een leuke dag en een fijn verblijf in Cranendonck om met een glimlach aan terug te denken.

Vrijwilliger eetpunt

Als vrijwilliger eetpunt & hartelijke rechterhand van het team in de Gasterij heb je afwisselend werk. Het ene moment schenk je een kopje koffie in, op een ander moment maak je een praatje met een bezoeker. Even later dek je de tafel voor de middagmaaltijd en help je met uitserveren. Zo zorgen wij er samen voor dat onze gasten met een fijn gevoel weer naar huis toe gaan. Een gastvrije houding is belangrijk maar je krijgt er ook iets voor terug.

Meer informatie over deze vacatures is te vinden op goedbezigcranendonck.nu
Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn
Spreekuur op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30u op Dr. Ant. Mathijsenstraat 15, Budel. Telefonisch bereikbaar via 0495-592557

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug