Luister
Live
20 juli 2021 - 16:01
Deel dit artikel:

PV Transport uit Budel overgenomen, Piet Verhoeven met pensioen

Twee Brabantse transportbedrijven worden één en gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice uit Eersel. "De overname kent twee winnaars", zo maakt Pleging bekend. Piet Verhoeven van PV Transport uit Budel gaat met pensioen en brengt zijn bedrijf onder bij Pleging Transportservice.

cranendonck24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Pleging Transportservice

De vrachtwagens van PV Transport rijden vanuit Budel. Het bedrijf is voornamelijk actief in het foodsegment en telt zeventien medewerkers. De locatie is voorzien van een op- en overslagloods plus een onderhoudsgarage. De locatie wordt mee overgenomen en blijft na de overname bestaan.

Klaar voor de toekomst

Waar Piet Verhoeven zocht naar een sterke en ambitieuze overnamepartij, was Pieter Pleging op zoek naar mogelijkheden om zijn transportbedrijf zo sterk mogelijk te maken voor de toekomst. De twee mannen kenden elkaar al van de transportwereld. “Een prachtig bedrijf”, aldus Verhoeven over Pleging Transportservice.

Verhoeven bewandelde het pad richting Pleging pas nadat zijn bank hem vroeg naar de toekomstplannen voor zijn bedrijf. Verhoeven had geen directe opvolging en wilde zijn bedrijf graag overdragen aan een passende partij. Rembrandt Fusies en Overnames uit Eindhoven is vervolgens de markt gaan verkennen. Interesse genoeg, zo bleek al snel. Dat is niet vreemd; PV Transport is een gezond en aansprekend bedrijf met een jarenlange staat van dienst en een mooie klantportefeuille. De ‘cijfers en intenties’ van een overnamepartij mogen dan wel kloppen, hetzelfde moet gelden voor het gevoel dat je hebt bij een potentiële overnamepartij. Via-via kwam Pleging Transportservice in beeld. Vanaf dat moment rolde het balletje al snel de juiste kant op.

In goede handen

Zo gezegd, zo gedaan. Vervolgens zaten de mannen snel aan tafel en was de klik duidelijk. "Het goede gevoel bij Pleging Transportservice gaf de doorslag. De twee bedrijven lijken qua instelling en profiel op elkaar. Niet te groot, niet te klein. Communicatie met de klant en vertrouwen zijn voor beiden belangrijk en de klant staat altijd op de eerste plaats", stelt Pleging Transportservice in hun persbericht.

Voor Piet Verhoeven is de overname een geruststelling. Hij weet dat zijn bedrijf in goede handen is en gaat met een gerust hart genieten van zijn pensioen. En Pleging Transportservice voegt een mooi Brabants transportbedrijf toe aan zijn transportservice.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug