Luister
Live
21 juli 2021 - 11:15
Deel dit artikel:

Na twee keer gecanceld te zijn, is Buulse Boekenmarkt binnenkort terug

Het Sint Jorisgilde uit Budel heeft sinds de zestiende editie van de Buulse Boekenmarkt een ruime tijd gehad om een nieuwe voorraad boeken bij elkaar te sparen. Na de afgelasting van de edities in april 2020 en 2021 gaat het er nu dan toch echt komen.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Sint Jorisgilde Budel

Aanstaande zondag, 25 juli, kan iedereen die nog op zoek is naar een voorraadje boeken om de vakantie door te komen, zijn of haar slag slaan bij de Buulse Boekenmarkt. De voorraad boeken die bijeengebracht is door het Budelse gilde is groter dan ooit tevoren. Om 10.00 uur gaat de poort bij De Vaandrig aan de Poelderstraat 5 in Budel open voor iedereen die deze kans niet wil laten schieten. De entree is gratis.

Kiloknallen

De verkoop op het buitenterrein bij De Vaandrig duurt tot 16.00 uur. Voor de prijs van 2 euro per kilo kun je nog eens 'kiloknallen'. Voor meer informatie over het gilde kun je kijken op sintjorisgildebudel.nl.
Uiteraard gelden tijdens de Buulse Boekenmarkt ook de basisregels rondom het coronavirus. "Wij willen voor ieders veiligheid alle bezoekers vriendelijk vragen deze regels te respecteren", aldus de organisatie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug