Luister
Live
21 juli 2021 - 09:16
Deel dit artikel:

Op zoek naar (ander) werk? Walk & Talk helpt je zoeken

Kom naar Walk & Talk, waar je met en van elkaar leert. Deze gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Valkenswaard van Bibliotheek De Kempen ondersteunt werkzoekenden op elk moment in hun zoektocht.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Bibliotheek De Kempen

De Bibliotheek helpt je graag om op laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen op te doen en te delen. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt.

De activiteit vindt elke eerste maandag van de maand plaats van 13.00 uur tot 15.00 uur in de bibliotheek van Valkenswaard. Ze starten in september. De Thema’s ‘Talenten en interesses’, ‘Vacaturebanken en netwerken’, ‘CV en sollicitatiebrief’ komen aan bod. De eerste bijeenkomst is op 6 september 2021 van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie

Wil je eerst kijken of het wat voor je is, kom dan even een praatje maken op het open inloopspreekuur op maandag 1 augustus, tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Deelname aan Walk & Talk is gratis. Aanmelden kan via bibliotheekdekempen.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug