Luister
Live
22 juli 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

Prowise met twee prijzenpakkers in de race voor prestigieuze award

‘The AVard’ is de meest prestigieuze ProAV-Award in Duitsland. Met twee nominaties gaat Prowise uit Budel voor de hoofdprijs.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Prowise

De ‘The AVard’ is de belangrijkste ProAV-Award in Duitsland en eert de beste projecten en producten op audiovisueel gebied. De verkiezing wordt georganiseerd door het het vakblad Professional-System en zet trendsettende producten in het zonnetje. We beschrijven de twee kanshebbers van Prowise hieronder.

Prowise Touchscreen Ten

Het Prowise Touchscreen Ten heeft een finaleplaats in de categorie ‘Education’ gekregen. Het digibord zit bomvol met onderwijsfunctionaliteiten, waar leerkrachten en leerlingen op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Prowise kan hiervoor tal van certificeringen overleggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ISO 27001, ISO 27017, Privacy Verified, het Duitse AV-Test Institute en de (pending) BSI IT-Grundschutz-certificering. Prowise is daarnaast aangesloten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.

Prowise Screen Control

Prowise Screen Control, de beheermodule voor de Prowise-digiborden, is genomineerd in de categorie ‘Hidden Champions’. Prowise Screen Control past perfect in deze categorie: niet altijd even zichtbaar, maar wel een ‘kampioen’ in het op een veilige manier op afstand aansturen van digiborden. De combinatie tussen de hoogste privacy- en securityvoorschriften en het feit dat deze oplossing in Prowise-beheer ontwikkeld is, is uniek in de markt.

Stemmen op Prowise kan nog tot 12 september via DEZE LINK

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug