Luister
muziek
11 Augustus 2021 09:55
Deel dit artikel:

Bijzondere ontmoetingen over de geschiedenis in Budel

In oktober is het Maand van de Geschiedenis. Op zaterdag 2 oktober wil Bibliotheek Budel ‘een levende bibliotheek’ organiseren waar de jongere en oudere generatie elkaar kan ontmoeten.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Daarvoor is de Bibliotheek op zoek naar senioren die graag iets willen vertellen over de geschiedenis. Weet jij veel over een onderwerp uit de geschiedenis en wil je daar graag over in gesprek gaan met de volgende generatie? Bijvoorbeeld over de oorlog, smokkelen, onderwijs, opvoeding, spelletjes uit je kindertijd, communicatie voor de digitalisering, meld je dan aan voor deze dag. Kinderen komen op deze dag naar de vestiging en komen een praatje met je maken. Aan de hand van de vragen die gesteld worden door de kinderen leren ze meer over het onderwerp.

Aanmelden

De activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 2 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wil jij graag in gesprek gaan met de volgende generatie over een onderwerp uit de geschiedenis, stuur dan voor 10 september een mailtje naar bibliotheekmedewerker Vicky Didden (V.Didden@bibliotheekdekempen.nl) en vermeld over welk onderwerp jij in gesprek zou willen gaan. Of loop eens binnen in de bibliotheek van Budel en meld je bij de balie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie