Luister
muziek
18 september 2021 - 15:54
Deel dit artikel:

Gemeente Cranendonck koopt grootschalig energiebesparende materialen in

Gemeente Cranendonck organiseert vanaf 5 oktober een grootschalige inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. Dat doen ze in samenwerking met het Regionaal Energieloket en intermediair ‘Winst uit je Woning’.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

De gemeente biedt lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid deze werkzaamheden uit te voeren.

Is dit interessant voor jouw bedrijf? Inschrijven kan tot en met 19 september. Op basis van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding zal er een uitvoerder worden gekozen. Na 22 september ontvang je bericht of je geselecteerd bent om mee te doen aan deze inkoopactie. Aanmelden kan via winstuitjewoning.nl/samenwerken.

Winst uit je woning

Al meer dan negen jaar organiseert ‘Winst uit je Woning’ in samenwerking met gemeenten, inkoopacties van energiebesparende maatregelen. ‘Winst uit je Woning’ heeft ondertussen met meer dan honderd bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 vierkante meter isolatie aangebracht en zijn 2,5 procent van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland geplaatst.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie