Luister
muziek
29 mei 2023 - 12:12
Deel dit artikel:

Word verslaggever voor Cranendonck24: Maak impact met jouw verhalen over Cranendonck

Wil je graag jouw schrijftalent inzetten om de verhalen uit gemeente Cranendonck te delen met de wereld? Dan is dit jouw kans om als verslaggever aan de slag te gaan voor Cranendonck24, hét online en lokale nieuwsplatform dat in hoog tempo groeit.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Als vrijwillige verslaggever bij Cranendonck24 krijg je de mogelijkheid om dieper in de lokale verhalen te duiken die onze gemeenschap vormen. Of je nu geïnteresseerd bent in bijzondere hobby's, lokale sportprestaties of inspirerende ondernemingen, wij bieden jou de vrijheid om te schrijven over onderwerpen die jou echt boeien.

Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt in de journalistiek of communicatie. Ons ervaren redactieteam staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij je schrijfwerk. We helpen je bij het selecteren van boeiende onderwerpen en geven waardevolle feedback op je ingediende stukken. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.

Wat kun je verwachten als verslaggever voor Cranendonck24?

  • Profiteer van de professionele begeleiding door onze hoofdredactie.
  • Geniet van de vrijheid om zelf te bepalen waarover je schrijft en wanneer je dat doet.
  • Bereik een breed publiek via ons platform, dat bestaat uit een gebruiksvriendelijke app, een informatieve website en actieve sociale media kanalen.

Solliciteren

Heb jij de ambitie om een verschil te maken in Cranendonck en de lokale gemeenschap? Grijp dan nu deze kans en solliciteer bij Cranendonck24. Stuur een motivatie naar info@cranendonck24.nl en laat ons weten waarom jij de perfecte verslaggever bent.

Ken je iemand die uitstekend zou passen in deze vrijwillige functie? Aarzel niet en tip diegene! Laat hem of haar contact met ons opnemen via e-mail op info@cranendonck24.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie