Luister
muziek
20 september 2021 - 12:47
Deel dit artikel:

Commissie- en raadsvergadering live te volgen

Op dinsdag 21 september staan er een commissievergadering en een raadsvergadering op de agenda.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

De vergadering van de adviescommissie begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis in Budel, zaal Baronie Cranendonck. Besluitvorming over de voorstellen op deze agenda die door de adviescommissie als hamerstuk worden aangemerkt, vindt plaats in de aansluitende raadsvergadering van 21 september 2021. Bespreekstukken worden geagendeerd in de raadsvergadering van 5 oktober 2021.

De raadsvergadering van 21 september 2021 vindt ook plaats in het gemeentehuis in Budel, zaal Baronie Cranendonck, aansluitend aan de vergadering van de adviescommissie.

Als gevolg van de landelijke maatregelen vanwege de coronacrisis is de vergadering niet toegankelijk voor publiek. Echter, inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot zes uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie, of om je aan te melden voor het meepraten tijdens de vergadering neem je contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans. Hij is bereikbaar via e-mail (p.bemelmans@cranendonck.nl) of 0495-431134.

Andere belangstellenden kunnen zowel de commissie- als de raadsvergadering live volgen via cranendonck.nl/webcast.

Agenda’s onder voorbehoud. Kijk voor de meest actuele agenda en de bijbehorende stukken op cranendonck.nl/raadsinformatie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie