Luister
muziek
19 september 2021 - 09:26
Deel dit artikel:

Onderzoek naar koopgedrag in Noord-Brabant, ook Cranendonck doet mee

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is op straat vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor een aantrekkelijke dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Begin september is een grootschalig onderzoek gestart in Noord-Brabant. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Ook de gemeente Cranendonck neemt deel aan het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door I&O Research.

Deelnemers gezocht

Begin september start het veldwerk. In deze periode worden inwoners uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Ze ontvangen namens de provincie een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd.

Hebt u geen brief ontvangen maar wilt u toch deelnemen? Dit kan door online een vragenljist in te vullen via startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers worden 100 horeca cadeaukaarten van € 25,- verloot.

Privacy gewaarborgd

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG).
Meer informatie over het onderzoek vindt u op kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie