Luister
muziek
21 september 2021 - 05:57
Deel dit artikel:

Frans Valkenburg geëerd voor jarenlange inzet bij Kwart en Halve Marathon

Frans Valkenburg was vrijwilliger van het eerste uur bij de Kwart en Halve Marathon van Cranendonck. Vorig jaar kwam hij te overlijden. Dit jaar is hij tijdens de loop benoemd tot erelid van Loopgroep Cranendonck. Een groep familie en vrienden liep voor hem een stukje mee.

cranendonck24
  / Harm van Leuken
Advertentie

Frans heeft er al die jaren vooral voor gezorgd dat alle materialen die nodig waren voor de opbouw van het parcours, de start en finish, feesttent et cetera aanwezig waren. Hij kwam met volle aanhangers met materiaal naar het sportpark. "Als je iets nodig had, van een tangetje tot hangtafels, Frans kon het uit zijn schuur toveren", vertelt Marjo Cox van de loopgroep.

"Hij was een echte werker. Aandacht hoefde niet voor Frans. Hij vond het wel erg gezellig om na afloop samen een pilsje te drinken. Frans was er altijd bij en sjouwde tot alles klaar stond en weer opgeruimd was. Het was een hele prettige, bescheiden man waar je van op aan kon. Wij missen hem heel erg." Bekijk hierboven een selectie foto's van de eervolle huldiging.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie