Luister
muziek
25 oktober 2021 - 16:21
Deel dit artikel:

Na twee seizoenen zeggen Heiknuuters vaarwel tegen prins Jordy en verwelkomen nieuwe hoogheid

Na een lange periode mogen ook de Heiknuuters uit Budel-Dorplein de deuren weer openen. "Onze dorstlustige hoogheden prins Jordy, adjudanten Tim en Robert, jeugdprinses Mila en jeugdprins Pepijn zullen de laatste uurtjes de scepter mogen zwaaien tijdens het Prinsenbal", zegt de carnavalsvereniging.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - KS De Heiknuuters
Advertentie

Twee seizoenen lang hebben de 'hoogheden' zich van hun beste kant laten zien en hebben ze de Heiknuuters in een moeilijke periode veel kleur gegeven. "We nemen dan ook op gepaste wijze afscheid van deze prinselijke hoogheden, waarna de spanning wordt opgebouwd over wie de scepter gaat zwaaien in het carnavalsseizoen 2021-2022 bij de Heiknuuters. We zijn er trots op om de nieuwe prinsenparen tijdens deze avond aan jullie te mogen voorstellen. Ook deze families hebben lang in onzekerheid gezeten of carnaval nu wel of niet door zou gaan." Het Prinsenbal vindt plaats op zaterdag 20 november, om 19.00 uur in De Schakel in Budel-Dorplein. Entree is gratis.

Maatregelen

De regels rondom evenementen en betreden van gemeenschapscentra zijn weer versoepeld door het RIVM. Echter geldt tot op dit moment voor iedereen vanaf 13 jaar het laten zien van een coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar geldt het laten zien van een coronatoegangsbewijs samen met een geldig ID-bewijs.

Hints over nieuwe prins

Om iedereen al een beetje te laten raden wie de nieuwe prins wordt, zullen er enkele weken voor het Prinsenbal hints worden getoond op social media en de website van de Heiknuuters.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie