Luister
muziek
26 oktober 2021 - 06:00
Deel dit artikel:

Sinterklaas komt weer naar Budel, organisatie houdt het nog even spannend

Het begint ondertussen alweer te kriebelen. Vol verwachting klopt ons hart, zou Sinterklaas weer naar Nederland en Cranendonck komen? De pepernoten en chocoladeletters liggen inmiddels al in de schappen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Sint Nicolaas Comité Budel
Advertentie

Gelukkig heeft Sinterklaas al laten weten dat hij ook dit jaar, ondanks alle coronamaatregelen, weer naar Nederland komt op zaterdag 13 november. Een dag later komt de goedheiligman met een aantal pieten naar Budel. Achter de schermen is het Sint Nicolaas Comité Budel druk bezig de intocht te organiseren, rekening houdend met de maatregelen die er zijn. "Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim", zegt de organisatie.

Donaties

Net als andere jaren gaan ze in ieder geval hun best doen om ervoor te zorgen dat alle kinderen in Budel van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool een verrassing krijgen. "Dat gaat helaas niet zonder uw hulp", zo richt het comité zich tot de inwoners van Cranendonck. "Net als vorig jaar houden we dit jaar geen huis-aan-huiscollecte, maar kunt u ons toch steunen via onze enveloppenactie." Vanaf 1 november ontvang je als inwoner van Budel een envelop in de brievenbus. "We willen u vragen om uw bijdrage in deze envelop te doen en de gesloten envelop voor 13 november mee te geven aan uw (klein)kind, familielid, buurtje et cetera naar één van de Budelse basisscholen." Je kunt de envelop ook inleveren tot 13 november bij gemeenschapshuis De Borgh of Intertoys in Budel.

Digitale collecte

Wil je liever niet de deur uit of heb je geen envelop ontvangen, dan kun je ook terecht bij de digitale collecte via de website en overmaken kan ook, via IBAN Rabobank NL57 RABO 0109522699.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie