Luister
Live
23 november 2021 - 05:46
Deel dit artikel:

Buulder Buk opent inschrijvingen carnavalsoptocht: 'We gaan er echt voor'

Het duurt nog wel even en er moet nog veel gebeuren in menig bouwhal of bouwschuur. Maar het mag er al gaan kriebelen en jeuken. Zéker nu CV Buulder Buk de inschrijvingen voor de aankomende carnavalsoptocht geopend heeft.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Bart Lijten

Er zijn ook al bouwgroepen waar het idee voor de carnavalsoptochten 2022 al gestaag vorm begint te krijgen. Zeker na de onderbreking van een jaar zonder optochten is er bij menig carnavalist toch een serieuze behoefte en bouwdrang aanwezig. "Bij CV Buulder Buk gaan we er op dit moment ook echt nog voor en zijn ook wij druk bezig met de voorbereidingen", zegt de carnavalsvereniging. Zo zijn ze al bezig voor de Jeugdoptocht op zaterdag 26 februari en voor de Grote Optocht op dinsdag 1 maart.

Geen optocht zonder deelnemers natuurlijk. Zij zijn het immers die de optochten maken. Van individueel tot kleine groepen en grote groepen tot wagens, alle inzendingen bij elkaar maken het feest pas echt compleet. Buulder Buk: "We wensen alle bouwers groot en klein natuurlijk keiveel inspiratie, bouwplezier en voorpret toe. Wij zijn benieuwd waar jullie ons mee gaan verrassen bij onze en andere optochten in de regio."

Inschrijven optocht Buulder Buk

Vul op de website buulderbuk.nl het inschrijfformulier in. Je kunt de informatie vinden via de knop 'Inschrijvingen'. Dan heb je dat alvast gehad en kun je tussen het bouwen door ook nog eens met een gerust hart gaan feesten bij een van de andere activiteiten. Hou voor informatie en eventueel aanpassingen in de programmering Cranendonck24 in de gaten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug