Luister
Live
23 november 2021 - 12:40
Deel dit artikel:

Kerstbomenverkoop in Soerendonk wederom deels online

De kerstbomenverkoop in Soerendonk komt er weer aan. "Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om je kerstboom online te bestellen", zegt organisator CV De Roesdonkers.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Deze komen ze dan bij je thuis bezorgen. Dit is gratis in de gemeente Cranendonck. Mocht het daarbuiten zijn, dan nemen ze van tevoren contact met je op over eventuele bezorgkosten.

Al op zaterdag 27 november gaan ze bezorgen. Je kunt een kerstboom bestellen tot de dag ervoor, uiterlijk om 18.00 uur. Hieronder de data waarop ze bij je langskomen om die te bezorgen:

  • Zaterdag 27 november 2021
  • Vrijdag 3 december 2021
  • Zaterdag 4 december 2021

Kerstboom kopen

Op vrijdag 3 december en zaterdag 4 december zullen ze ook nog kerstbomen verkopen bij de oude Boerenbond aan de Dorpsstraat in Soerendonk.
Let op: de datums voor de kerstbomenverkoop zijn gewijzigd. Niet op 10 en 11 december, maar op vrijdag 3 december van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 4 december van 10.00 tot 15.00 uur zijn ze te vinden bij Joan Dielissen voor de deur aan de Dorpsstraat in Soerendonk. Dan zijn er ook weer verse wafels en glühwein verkrijgbaar. Of bestel je kerstboom online via cvderoesdonkers.nl/kerstbomenverkoop.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug