Luister
Live
23 november 2021 - 15:59
Deel dit artikel:

Raad mee: eerste hint naar nieuwe prins van Buulder Buk

De spanning begint te stijgen in de carnavalswereld. Spanning die er altijd al is rond deze tijd. Want wie hebben de diverse carnavalsverengingen weten te strikken voor de bijzondere rol van prins, prinses of prinsenpaar? CV Buulder Buk geeft nu een eerste hint weg.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Buulder Buk

Maanden van voorbereidingen gaan aan een dergelijke bekendmaking vooraf. Dit jaar komt daar nog eens een laag extra spanning bij. Want wat gaat het worden met carnaval? Kunnen we wel carnaval vieren zoals we het gewend zijn? Vragen waarop niemand het antwoord op dit moment kan geven. Grote onzekerheid dus.

Wel zekerheid en een volmondig ja heeft de Prinsencommissie van CV Buulder Buk gekregen in hun zoektocht naar een opvolging voor de 66e hoogheden prins Bart I en prinses Ingrid. Bij hun aantreden in 2019 hadden ze niet verwacht dat hun aftreden pas in 2021 zou gaan plaatsvinden. Met volle overtuiging hebben ze er samen nog een extra jaar aangeplakt. Maar nu vinden ook zij het de hoogste tijd om de scepter die ze twee jaar mochten bewaren met de namen van alle voorgangers erin over te dragen aan een waardige opvolging.

Vooralsnog staat deze overdracht op de planning voor 18 december aanstaande. "Als Buulder Buk houden we echter nog even een slag om de arm. Afhankelijk van de aanpassingen in de maatregelen die op 3 december bekend worden gemaakt tijdens de volgende persconferentie zal de commissie bals een plan opstellen voor een bekendmaking. Mogelijk dat deze dan nog in dag of datum kan verschuiven."

Bak Budels Bier

Los van de bekendmaking kan er wel weer geraden worden. Wie denken jullie dat er zo volmondig Ja heeft gezegd? Er zijn er jaarlijks die het met grote stelligheid zeker weten en die ook nog eens kans willen maken op een bak Budels. Ben jij ook zo iemand die het zeker weet dan moet je dit niet alleen tegen de buurman vertellen of bij het voetballen. Dan kun je namelijk ook een gokje wagen door jouw naam of namen in te sturen naar secretaris@buulderbuk.nl. Dat kan nog tot de dag voor de bekendmaking.

Drie tips

Buulder Buk helpt je graag een handje op weg door het verstrekken van enkele tips over de 67e hoogheid of hoogheden van CV Buulder Buk. Tip 1 dat moge duidelijk zijn; Carnaval zit er in het bloed. Tip 2; Is niet bang uitgevallen. En Tip 3: Tuft er niet in. Meer gaan we nog niet prijsgeven. Hou de media in de gaten voor volgende tips.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug