Luister
Live
24 november 2021 - 15:51
Deel dit artikel:

Ook in Cranendonck flinke stijging aantal nieuwe coronabesmettingen

De coronakaart van Nederland kleurt bijna helemaal zwart door de grote toename van het aantal coronabesmettingen. Hier lees je hoe het er in gemeente Cranendonck voor staat, aan de hand van de cijfers van het RIVM.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

In gemeente Voerendaal, Zuid-Limburg, zijn 1 op de 50 inwoners positief getest. 7 van de 15 gemeenten met de hoogste besmettingscijfers liggen in Zuid-Limburg. Nog niet eerder zijn er naar verhouding zoveel besmettingen uit een gemeente gemeld. Dat meldt RTL Nieuws. In heel Nederland zijn er nu nog slechts zeven gemeenten die nog niet zwart gekleurd zijn. Die liggen allemaal in het noorden van het land.

Situatie in Cranendonck

In de week van 16 tot 23 november zijn er in gemeente Cranendonck 213 nieuwe positieve coronatests geteld. Dat is een flinke stijging ten opzichte van de week ervoor. Daarin werden 'maar' 115 nieuwe besmettingen gemeld. Dat is een stijging van 85 procent.

Persconferentie live te zien

De aankomende persconferentie op vrijdag 26 november is ook live te zien via de gratis app en site van Cranendonck24. Hou ons dus in de gaten en mis niets.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug