Luister
muziek
30 november 2021 - 09:14
Deel dit artikel:

Vacature: Land van Horne zoekt Medewerker huishouding thuiszorg

Een parttime baan, qua werktijden goed te combineren met schoolgaande kinderen én alleen werken op voor jou beschikbare dagen? Dan is medewerker huishouding thuiszorg écht iets voor jou. Aantal uren in overleg.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Land van Horne
Advertentie

Jij bent:
Vriendelijk, betrouwbaar, sociaal en weet van aanpakken. Je ondersteunt onze cliënten bij de huishoudelijke taken en zorgt voor een schone en leefbare woning zodat onze cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Die ene plek waar ze zichzelf kunnen zijn én blijven. En daar ga jij natuurlijk respectvol mee om.

Wij vragen:
Jij houdt van een stuk zelfstandigheid en weet hoe je prioriteiten stelt. Dus met dat verantwoordelijkheidsgevoel zit het wel snor bij jou. Je bent fit om de huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren en je uitdrukkingsvaardigheid (NL taal) is prima nét als je sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.

Wij bieden:
Ook niet onbelangrijk: een mooi salaris conform de salarisschaal 'Hulp bij Huishouding'. Bruto uurloon min. € 11,89 – max. € 14,77 uur. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de reistijd en reiskosten, 8% vakantiebijslag in de maand mei en een extra eindejaarsuitkering in de maand november.

De arbeidsduur/werkdagen
Je bepaalt zelf jouw beschikbaarheid met uren variërend van 5 tot 22 uur per week en werkdagen van maandag t/m vrijdag, incidenteel kan er inzet op zaterdag gevraagd worden. We starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar een voor onbepaalde tijd. Je kunt aan de slag in een van de volgende regio's: Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Woon je in ons werkgebied, dan is dat mooi meegenomen.

Solliciteer nu!
Ga naar de werken bij website van Land van Horne: Medewerker huishouding thuiszorg - Vacatures in de zorg, bij Land van Horne

Via de button 'Solliciteren' kun je je cv uploaden en een korte motivatie toevoegen. Je solliciteert op deze functie à la carte. Dat betekent dat je op het digitale sollicitatieformulier kunt aangeven in welke regio en het aantal uren dat je wilt werken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie?
Twijfel je nog of heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact op met onze teamcoördinatoren. Je mag ons bellen op telefoonnummer: 0900 - 333 55 55. Dit is het nummer van de klantenservice, zij verbinden jou door met een van onze teamcoördinatoren huishouding. Gewoon doen!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie