Luister
muziek
30 november 2021 - 11:26
Deel dit artikel:

Bekendmaking nieuwe prins CV Buulder Buk uitgesteld

Vorige week gaf CV Buulder Buk nog de eerste hints over de nieuwe hoogheid. Maar nu komen ze met het nieuws dat ze de bekendmaking van prins carnaval moeten uitstellen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV Buulder Buk
Advertentie

"Positief als we met zijn allen willen zijn, hadden we nog steeds hoop op een bekendmaking van zowel een nieuw jeugdprinsenpaar en de opvolging voor de 66e hoogheden prins Bart I en prinses Ingrid", stelt CV Buulder Buk. "De realiteit is echter anders en het is niet verstandig om op dit moment een bekendmaking te forceren binnen de geldende regels. Dat gaan we beslist niet doen, want ook wij willen graag dat iedereen gezond blijft."

Gezond bokkenverstand

De komende weken zal duidelijk gaan worden of de nu genomen maatregelen voldoende effect hebben om op enige manier carnaval te gaan vieren. Dan ook zal een beslissing genomen worden over de andere activiteiten. Voorlopig enkel een uitstel, waarbij gekeken wordt of een presentatie begin 2022 wel tot de mogelijkheden gaat behoren. "In elk geval willen we als CV Buulder Buk met elkaar een positief signaal naar iedereen uitdragen. Blijf vooral positief, gezond en als het kan zorg op tijd een keer voor afleiding van de dagelijkse zorgen. Voor dat laatste is carnaval ook bedoeld en daar willen we met gezond bokkenverstand een bijdrage aan leveren. Ook in 2022."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie