Luister
Live
6 december 2021 - 09:35
Deel dit artikel:

Iedereen kan meedingen om Foto van de Dag op Cranendonck24

Ieder etmaal kiezen we een nieuwe prachtige prent uit de Facebookgroep 'Foto van de Dag op Cranendonck24'. Plaats je kiekje in die groep en ding mee om de Foto van de Dag te worden bij Cranendonck24. Jouw foto verschijnt dan op onze gratis app, website en social media.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Er worden ontzettend veel foto's met ons gedeeld. Gelukkig maar, want gemeente Cranendonck heeft veel prachtige, grappige en inspirerende momenten om vast te leggen. Om dat een platform te geven, is de Facebookgroep De mooiste foto's van Cranendonck opgericht. Hierin worden dagelijks tal van foto's geplaatst, die in gemeente Cranendonck gemaakt zijn. Dat hoeven geen foto's te zijn die gemaakt zijn met de beste apparatuur. Soms zijn de spontane foto's, gemaakt met je telefoon, het allerleukst. Doe dus vooral mee.

Van jubileum tot natuurfoto

Iedere dag plaatsen we op Cranendonck24 een foto van onze lezers. Deze moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, feest, herdenking, natuurfoto, de eerste schooldag of het weer. Iedereen kan dus meedoen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug