Luister
Live
6 december 2021 - 06:05
Deel dit artikel:

Dubbelvoorstelling in De Smeltkroes afgelast

Als gevolg van nieuwe overheidsmaatregelen om corona te beteugelen geldt tot en met 18 december een sluitingstijd van 17.00 uur voor alle evenementen, inclusief theatervoorstellingen. In overleg met het impresariaat van Andries Tunru en Beperkt Houdbaar heeft AK de Smeltkroes daarom moeten besluiten de dubbelvoorstelling 'In theorie' en 'Canvas', die op zaterdag 11 december in De Smeltkroes zou plaatsvinden, af te gelasten. Er is inmiddels al een nieuwe speeldatum bekend.

cranendonck24 / Redactie

De voorstelling van Andries Tunru en Beperkt Houdbaar zou de afsluiting zijn van de eerste seizoenshelft van AK de Smeltkroes. Op 11 september trapte de Comedy Parade af met een geslaagde Comedy Night. Maar liefst drie muziekvoorstellingen volgde (Jenny Lena, Ocobar en Nashville Night), met tussendoor nog een avond onvervalst cabaret door Thjis van de Meeberg. Vijf goedbezochte theateravonden, maar de laatste die op de agenda stond voor dit jaar mocht helaas toch weer niet doorgaan.

Nieuwe datum

Het goede nieuws is wel dat er al een nieuwe voorstellingsdatum bekend is, te weten zaterdag 21 mei 2022. Het zal daarmee meteen ook de laatste voorstelling van het seizoen 2021-2022 zijn. Dit alles wel in de voorlopige veronderstelling dat er dan geen maatregelen zullen gelden zoals die nu van toepassing zijn.

Guido Weijers

Als dit echter wel het geval is of andere maatregelen dwingen AK de Smeltkroes om de voorstelling opnieuw af te gelasten, dan zullen entreekaarthouders tijdig benaderd worden. De huidige kaarten blijven geldig voor de nieuwe voorstellingsdatum. Het tweede seizoensgedeelte zal weer starten op 12 maart 2022 met het theatercollege 'Masterclass Geluk' van Guido Weijers. Hiervoor zijn echter geen kaarten meer verkrijgbaar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug