Luister
muziek
07 December 2021 12:48
Deel dit artikel:

Op respectvolle en moderne manier rouwadvertenties plaatsen op Cranendonck24

Het is bij Cranendonck24 mogelijk om rouwadvertenties te plaatsen. Dit gebeurt al heel lang in verschillende krantjes, maar het is nu ook mogelijk om het via de kanalen van Cranendonck24 een laatste eerbetoon te verspreiden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Als voorbeeld nemen we Heeze-Leende24. Hierop worden al jaren moderne overlijdensberichten geplaatst. Het is een unieke manier om te laten weten dat iemand is overleden. Daarnaast kun je als nabestaande een mooi laatste bericht achterlaten. Een nieuwe manier om afscheid te nemen, maar altijd met alle respect. Ook op Cranendonck24 en Valkenswaard24 wordt dit regelmatig gedaan.

Naar jouw wens

We begrijpen dat een rouwadvertentie iets heel persoonlijks is. Dat houdt ook in dat de wensen per persoon of familie verschillen. Het is mogelijk om een foto naar keuze te plaatsen en daarbij mogen de nabestaanden hun eigen inhoud bepalen en hoe het op onze site en app verschijnt. Wij checken het ook nog op eventuele taalfouten.

Meer weten

Het plaatsen van een overlijdensbericht/rouwadvertentie op Cranendonck24 is helemaal niet duur en goedkoper dan bij de meeste kranten. Meer weten? Stuur vrijblijvend een mailtje naar redactie@cranendonck24.nl en wij nemen snel contact met je op voor de mogelijkheden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie