Luister
Live
7 december 2021 - 05:50
Deel dit artikel:

Ondernemers gezocht die 'horeca met zorg' willen ontplooien in Schepenhuis

De initiatiefgroep Toekomst Schepenhuis is aan de slag gegaan, samen met inwoners, waarbij door middel van een enquête ideeën zijn opgehaald voor de invulling van het Schepenhuis in Budel. Uit de enquête is de voorkeur ‘beperkte horeca met zorg’ als meest genoemd idee naar voren gekomen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview

De gemeente Cranendonck is nu samen met de stichting ‘De Merret’ op zoek naar ondernemers die op deze unieke locatie en binnen de kaders activiteiten willen gaan ontplooien. "Behalve beperkte horeca met zorg vragen wij naar ideeën waarbij er verbinding met het dorp ontstaat. We denken aan het concept: voor en door inwoners. Zoals gezegd: de ondernemersactiviteiten moeten raakvlak hebben met ‘beperkte horeca met zorg’. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bediening door mensen met een beperking", zegt de gemeente.

Aanmelden als ondernemer

Ben jij een ondernemer die enthousiast aan de slag wil in het Schepenhuis met activiteiten die raakvlak hebben met ‘beperkte horeca met zorg’ én waarbij een verbinding ontstaat met het dorp? Dan is de gemeente geïnteresseerd in jou. Meld je aan vóór 15 december voor meer informatie. Je kunt hiervoor contact opnemen met Monique Bessems van gemeente Cranendonck. Zij is bereikbaar via m.bessems@cranendonck.nl of 0495-431246.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug