Luister
muziek
10 December 2021 05:44
Deel dit artikel:

Bij Joris’ Kerstboom in Budel kun je je kerstgedachte kwijt

In Bibliotheek Budel staat van 6 tot en met 24 december Joris’ Kerstboom. ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven in het licht te zetten door een welgemeende boodschap in de boom te hangen. In Bibliotheek Budel kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Bij de kerstboom in Bibliotheek Budel is de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. De bibliotheekbezoeker kan een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. En dit begint voor iedereen bij de vraag, die Joris Linssen stelt: 'Wie zet jij in het licht?'

Gesprek tijdens kerst

Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Joris’ Kerstboom wordt zo een ontmoetingsplaats; erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst. In Bibliotheek Budel is tijdens openingstijden een bibliotheekmedewerker of vrijwilliger aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.

Landelijke actie

Zo'n 200 bibliotheken in Nederland doen mee aan de sympathieke actie. Op joriskerstboom.nl is te zien waar in Nederland een Joris’ Kerstboom staat en kunnen bezoekers een online kerstgedachte voor een dierbare achterlaten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie