Luister
muziek
10 december 2021 - 15:37
Deel dit artikel:

Carry van Rooy lijsttrekker ELAN bij komende verkiezingen

Leden van de politieke partij ELAN hebben unaniem besloten om Carry van Rooy te benoemen als lijstrekker van ELAN voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Van Rooy heeft jarenlange ervaring alsraadslid en heeft de laatste raadsperiode als fractievoorzitter de fractie ELAN met veel waardering voorgezeten.

Tegelijk met de benoeming van Carry heeft ELAN haar partij een nieuw gezicht gegeven. Dit uit zich onder andere door een nieuw partijlogo. Een vernieuwd logo met een moderne uitstraling waarin symbolisch is weergegeven waar ELAN voor staat, namelijk de leefbaarheid van de inwoners in alle zes kernen van de gemeente Cranendonck.

Betere communicatie

Ook de realisering van de vernieuwde website draagt bij aan een nóg betere communicatie van ELAN met haar achterban en de inwoners van Cranendonck.

Nieuwe gezichten

De leden van de politieke partij ELAN hebben zich in deze vergadering ook uitgesproken om voor de komende raadsverkiezingen te streven naar eenkandidatenlijst met een aantal nieuwe gezichten. Wel met de voorwaarde dat politieke ervaring niet verloren mag gaan. Ook dient de leeftijdsopbouw van de kandidatenlijst een afspiegeling te zijn van de inwoners van Cranendonck.

Jonge kandidaten

ELAN is blij verrast met een aantal nieuwe gemotiveerde, ambitieuze, goed opgeleide jonge kandidaten met verfrissende nieuwe inzichten. Zij willen zich graag inzetten voor het welzijn van de inwoners van Cranendonck. Samen met bestaande kandidaten vormen zij een evenwichtige vertegenwoordiging van alle kernen binnen de gemeente.

Op zeer korte termijn zal deze kandidatelijst met de volgorde publiek worden gemaakt.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie