Luister
Live
25 december 2021 - 09:47
Deel dit artikel:

Kerstboodschap college: 'We kijken naar elkaar om, dat is iets om trots op te zijn'

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Cranendonck heeft een kerstboodschap. Hieronder is die volledig te lezen.

cranendonck24
  / Redactie

Beste inwoners,

Afgelopen zomer leek het er even op dat we corona bijna onder de duim hadden. Helaas moeten we het deze winter weer doen met aangescherpte maatregelen omdat de coronacijfers blijven oplopen. Kerst vieren we weer in klein gezelschap. Juist in een periode dat we extra behoefte hebben aan samenzijn. Ondanks dat, weten we dat we dit in Cranendonck samen aan kunnen. We kijken naar elkaar om en dat is iets om trots op te zijn. Doe dat vooral ook tijdens de feestdagen. Stuur een extra kaartje of bel een rondje langs mensen die het nodig hebben.

Als college willen we u heel prettige kerstdagen wensen en natuurlijk het allerbeste voor 2022!
We hadden natuurlijk het liefste samen met u geproost op een nieuw jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ook dat moeten we nog een jaartje overslaan. Daarom organiseren we, net als vorig jaar, een alternatieve nieuwjaarsreceptie die via onze social media in januari te zien zal zijn. Houdt voor de uitzenddatum de gemeentepagina en onze social media in de gaten.

college van burgemeester en wethouders
gemeente Cranendonck

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug