Luister
Live
11 januari 2022 - 15:57
Deel dit artikel:

VIDEO: Cranendonckers spreken hoop uit en toosten op 2022

Burgemeester Roland van Kessel en enkele inwoners van de gemeente Cranendonck spreken in onderstaande video hun nieuwjaarswens uit voor 2022. Uit de boodschappen klinkt hoop en optimisme.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo

Zo komen inwoners en vertegenwoordigers van verschillende dorpskernen aan het woord. Hieronder staan enkele sprekers opgesomd. Voor de volledig reactie en video bekijk je het filmpje onderaan dit artikel.

- Theo Dubbeld namens Samen Dorp lein: "We hopen op een goede samenwerking en dat we in Dorplein de schouders eronder mogen gaan steken.
- Erica de Graaf, interim-voorzitter Dorplein Uniek: "Een positief, maar niet corona-positief 2022. Met vooral een leefbaar 2022."
- Wim Cremers van Cicerones in Budel-Dorplein: "Wij staan als corona het toelaat weer gereed om mensen rond te leiden."
- Jean-Pierre Bax van CV Buulder Buk: "Het zal dit jaar toch weer anders worden, maar daar weten wij als carnavalisten wel een draai aan te geven."
- Benno Hüsken namens de tennisvereniging: "Wat ik nog meer wens, is dat we gaan genieten van alle eigenheden van de kerndorpen. Dat we elkaar niet bestrijden, maar sterker maken."
- Jurgen van Riet van De Brasser: "Ik ben begonnen als docent op het BRAVO! College. Het biedt ook kansen in deze zware tijden. Aan het eind van de tunnel brandt écht het lucht en achter de wolken blijft nog steeds de zon schijnen."

Bekijk hieronder de volledige video.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug