Luister
Live
14 januari 2022 - 09:45
Deel dit artikel:

Schrijfworkshops voor jeugd en volwassenen in Bibliotheek Budel

Op woensdag 2 februari staat er voor zowel jong als oud een leerzame, creatieve en interactieve schrijfworkshop gepland in Bibliotheek Budel.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Bibliotheek De Kempen

In de middag van 14.00 tot 16.00 uur worden de kinderen van groep 6, 7 en 8 uitgedaagd om een écht superschrijver te worden. Tijdens deze workshop wordt er gepraat over boeken en verhalen. Wat is jouw favoriete verhaal? Wat voor soort verhaal wil je schrijven? Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Door middel van kleine uitdagende opdrachten maak je de start van je eigen verhaal. Ontdek steeds meer over je eigen personages, verhaallijnen en hoofdstukken. Aan het einde van de workshop heb jij jouw eigen verhaal geschreven. Als aandenken krijg je een SuperSchrijver-certificaat.

Voor volwassenen

In de avond (van 19.00 tot 22.00 uur) is het de beurt aan de volwassenen. Wil je leren hoe je in één avond een eigen kort verhaal schrijft? Misschien wel het begin van een eigen roman? Tijdens deze workshop wordt besproken waar een goed kort verhaal aan voldoet. Denk hierbij aan personages, setting, beeldend schrijven en dialoog. Je maakt korte, laagdrempelige opdrachten om hiermee te oefenen. Aan het einde van de avond hebben alle deelnemers een kort verhaal geschreven met dezelfde opzet, maar toch allemaal een uniek verhaal.

Aanmelden voor één van de workshops of wil je meer informatie over de inhoud van de workshops? Kijk in de agenda op bibliotheekdekempen.nl of kom langs in Bibliotheek Budel. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug