Luister
muziek
16 januari 2022 - 09:38
Deel dit artikel:

Deze personen zijn spoorloos en worden uitgeschreven uit Budel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck hebben besloten om verschillende personen uit te schrijven uit de Basisregistratie Personen (BRP) met bestemming ‘Onbekend’.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

- T.H. Stoppelenburg, 20-05-1952, Capucijnerplein 1 in Budel
- L.J. Smulders, 30-05-1968, Capucijnerplein 1 in Budel
- V.M. Anastasiei, 05-03-1996, Capucijnerplein 1 in Budel
- F. Nedelcu, 22-02-1990, Capucijnerplein 1 in Budel

Op deze bekendmaking zijn de bekendmakingsregels op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht van toepassing. Voor de procedure, bezwaar maken en beroep indienen verwijst de gemeente je naar cranendonck.nl/bezwaar.

Waarom deze bekendmaking

De gemeente heeft de taak ervoor te zorgen dat gegevens in de basisregistratie juist, volledig en betrouwbaar zijn. De burger is verplicht binnen vijf dagen na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij de woongemeente. Ondanks herhaalde aanschrijvingen is er van bovenvermelde persoon geen aangifte gekomen. Artikel 3.41, lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid de beschikking ‘ambtshalve registratie’ te publiceren als de bekendmaking niet kan gebeuren door toezending.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van B&W. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie op de gemeentesite.

In het ondertekende bezwaarschrift moet staan;

- De naam en adres van de indiener;
- De dagtekening en omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
- De gronden van het bezwaar;

Het bezwaarschrift kun je sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel.

Als bezwaar gemaakt wordt, geldt de beslissing nog wel. Wil je dat het gemeentelijke besluit tijdens je bezwaarprocedure tijdelijk ongeldig is (wordt opgeschort), dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Als de voorzieningenrechter jouw verzoek toekent, is het besluit opgeschort. Bel dan met het team Burgerdiensten, telefonisch op nummer 14-0495 of via de e-mail klantencontact@cranendonck.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie