Luister
muziek
23 januari 2022 - 05:57
Deel dit artikel:

Erik van Rooij nieuwe hoofdtrainer sv Budel

Erik van Rooij is vanaf het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van sv Budel. De 51-jarige oefenmeester uit Eindhoven tekent een contract voor één seizoen en volgt Walter van Ommeren op.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - sv Budel
Advertentie

Erik van Rooij is op dit moment hoofdtrainer van RKVV Dia in Teteringen. Het bestuur van sv Budel is verheugd met de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer. "Erik van Rooij brengt veel ervaring mee en wil deze inzetten om sv Budel met eigen jeugdspelers naar een hoger niveau te brengen", aldus voorzitter Rob Bergmans.

SBC en De Valk

Erik van Rooij speelde in de jeugd bij profclub PSV en heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd veel ervaring als hoofdtrainer. Erik begon op zijn 26e aan zijn eerste klus als hoofdtrainer en heeft teams op verschillende niveaus getraind. Erik van Rooij is in het bezit van trainerdiploma UEFA-A en was in onze regio onder anderen hoofdtrainer van SBC en De Valk. "Ik heb gekozen voor sv Budel omdat ik de club ken als een grote- en ambitieuze club met een goede jeugdopleiding op een hoog niveau. Ik heb er zin in om met de groep aan de slag te gaan."

Normen en waarden

Voorzitter Rob Bergmans hoopt dat deze ervaring sv Budel verder gaat brengen in de komende seizoenen. "Erik past qua persoon en werkwijze bij onze voetbalclub. Hij heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan, dat vinden we enorm belangrijk. Daarnaast is Erik een ambitieuze trainer die het plezier van de selectie niet uit het oog verliest. Verder heeft hij bij de clubs waar hij gewerkt heeft veel aandacht voor de jeugdteams en is hij op de hoogte van talenten die op het punt staan om door te stromen."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie