Luister
muziek
29 maart 2022 - 18:30
Deel dit artikel:

LIVE | Volg hier het afscheid van zittende raadsleden

Door de verkiezingen in gemeente Cranendonck zijn er flink wat verschuivingen in de gemeenteraad. Vanavond nemen zittende raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe raad afscheid.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

Dat is live te volgen via deze stream: channel.royalcast.com/webcast

Woensdagavond vindt de installatie van de op 16 maart gekozen raadsleden plaats. Ook daarvan delen we morgenavond een link.

'Ruim boven verwachting'

De grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2022 is ELAN geworden. Ze nemen met 7 zetels plaats in de nieuwe raad. Lijsttrekker Carry van Rooij zei tegen Cranendonck24: "Overweldigend, zo'n uitslag had ik niet verwacht en uiteraard wel gehoopt. Ruim boven verwachting om 7 zetels te mogen halen."

Patrick Beerten

Patrick Beerten gaat als informateur met alle fracties in gesprek gaat om te inventariseren hoe zij de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen interpreteren en om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om te komen tot een gezamenlijk raadsakkoord op hoofdlijnen. Een dergelijk raadsakkoord moet dan leidend zijn voor de komende vier jaren en de basis vormen voor een college dat daaraan uitvoering kan geven.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie